בקריאה
תנאי מכירה
תנאי מכירה – לקוחות פרטיים
- הצעת המחיר תקפה למשך 14 ימים ממועד הפקתה, והינה הערכה בלבד שנוצרה על סמך מידע שמסר הלקוח לאבן קיסר. הצעת מחיר מעודכנת תועבר לאישור הלקוח לאחר ביצוע מדידה בביתו ותשקף מידות בפועל ובחירות עיצוב סופיות.
- ההזמנה כוללת מדידה, חיתוך ועיבוד המשטח למידות המטבח הכולל קדח לברז, פתח כיור בהתקנה שטוחה/עליונה, פתח כיריים בהתקנה עליונה (לא שטוחה), הובלה והתקנה, אלא אם סוכם בכתב אחרת. כל שירות או עבודה נוספת יתומחר בנפרד.
- השירותים והעבודות נשוא הזמנה זו יבוצעו על ידי קבלן משנה מורשה מטעם אבן קיסר, אשר ייצור קשר עם הלקוח בתוך 4 ימי עסקים מיום הפקת ההזמנה, לצורך קבלת מידע אודות מועד מתוכנן להתקנת המשטח.
- לצורך ביצוע השירותים והעבודות נשוא הזמנה זו, באחריות הלקוח:
- 4.1. ליצור קשר עם קבלן המשנה מטעם אבן קיסר ולהודיע על מוכנות למדידה; מדידה בבית הלקוח תבוצע בתוך 3 ימי עסקים מהודעת הלקוח על מוכנות למדידה. “מוכנות למדידה” משמעה – המטבח הותקן במלואו ובידי הלקוח כל המידע הנדרש לביצוע המדידות, לרבות תכנית מטבח ומפרטים של כל המוצרים המיועדים להתקנה במשטח (כיריים, ברז, כיור, טוחן אשפה וכיו”ב). באחריות הלקוח להעביר המידע האמור לקבלן המשנה מטעם אבן קיסר.
- 4.2. להעביר לידי קבלן המשנה מטעם אבן קיסר את הכיור/ים המיועד/ים להתקנה על המשטח.
- 4.3. על הלקוח או נציג מעל גיל 18 מטעמו להיות נוכח בזמן המדידה וההתקנה לצורך קבלת הסברים וחתימה על תעודת השלמה בסיום ההתקנה.
- 4.4. לוודא שארונות המטבח פנויים, תקינים, מפולסים, יציבים ומותאמים להחזקת משטח השיש; אבן קיסר איננה אחראית על תכנון לקוי או התקנה לקויה של המטבח. מובהר כי מבלי להטיל חבות על החברה, אבן קיסר תהא רשאית לשנות או לדרוש שינויים במעמד ביצוע המדידות או לאחריהן, על מנת לבצע את העבודה לפי תקנים מקובלים. במידה ומוחלף משטח שיש קיים, הלקוח אחראי להסירו ולפנותו טרם המדידה וההתקנה וכן להסיר את הכיורים, הברזים ומכשירים נלווים אחרים. במידה ולא ניתן לבצע התקנה של המשטח עקב תכנון לקוי או התקנה לקויה של המטבח או כל סיבה שאינה קשורה באבן קיסר או בקבלן המשנה מטעמה, הלקוח יחויב בעלות ביקור נוסף בסך 700 ₪ לפני מע”מ.
- 4.5. במידה ויש צורך במנוף לביצוע ההתקנה, הלקוח יעודכן וישלם ישירות לחברת המנופים את עלות ההשכרה.
- אופן ביצוע העבודה והחלטות מקצועיות כגון מיקום החיבורים בין המשטחים וכמותם הינם בשיקול דעתם המקצועי והבלעדי של אבן קיסר וקבלן המשנה מטעמה ובאחריותם.
- זמני אספקה: עד 14 ימי עסקים מקבלת אישור הלקוח להצעת המחיר המעודכנת בהתאם לתוצאות המדידה ו/או שינוים אחרים ותשלום החשבון הסופי (“אישור הלקוח לביצוע”), למעט בימי הרמדאן וחג הקורבן אז זמני האספקה יתארכו ב-7 ימי עסקים נוספים. זמן האספקה כאמור מותנה בקבלת מלוא הפרטים הנדרשים לביצוע העבודה ואספקת הכיור/ים לידי קבלן המשנה מטעם אבן קיסר. אספקה לאזורים הבאים תיעשה בתוספת תשלום של 1,500 ₪ לפני מע”מ: צפונה מנהריה, כולל רמת הגולן, דרומה מבאר שבע.
- מדיניות ביטולים: א) עד 14 ימי עסקים ממועד ההזמנה וטרם מדידה – ללא עלות; ב) מעל 14 ימי עסקים ממועד ההזמנה וטרם מדידה – עלות של 10% מההזמנה; ג) לאחר ביצוע המדידה וטרם אישור לקוח לביצוע – עלות של 30% מההזמנה; ד) לאחר אישור הלקוח לביצוע – תשלום מלא ללא אפשרות ביטול.
- מדיניות תשלום: א) במעמד ההזמנה – תשלום מקדמה בסך 50% מהצעת המחיר לעיל; ב) לאחר מדידה ועם קבלת אישור הלקוח לביצוע – תשלום מלוא החשבון הסופי בהתאם להצעת מחיר מעודכנת (לאחר מדידה ושינויים); ג) לא ניתן לשלם במזומן ו/או בצ’קים; בכרטיס אשראי – עד 3 תשלומים ללא ריבית, בהזמנה מעל 20,000 ₪ כולל מע”מ – עד 5 תשלומים ללא ריבית.
- אחריות: א) אחריות יצרן – אחריות מוגבלת לכל החיים למשטחי אבן קיסר, בכפוף לתנאי כתב האחריות המצוי באתר האינטרנט של החברה בכתובת: https://www.caesarstone.co.il/warranty/ ב) אחריות על עבודת עיבוד והתקנה – 18 חודשים מיום ההתקנה, באמצעות קבלן משנה מורשה מטעם החברה. מובהר כי האחריות על מוצרים מתכלים (כגון סיליקון) מוגבלת לשנה אחת בלבד. ג) אחריות על כיורים מובנים ממשטחי אבן קיסר בהתקנה תחתונה בלבד – 36 חודשים מיום ההתקנה, באמצעות קבלן משנה מורשה מטעם החברה; לא תינתן אחריות במקרה בו מורכב טוחן אשפה בכיור. ד) עלולים לחול שינויים סבירים בצבע, בצורה ובגוון ביחס לדוגמא שהוצגה; במשטחים בעלי גידים ועורקים ייעשה מאמץ להמשכיות בין חלקי השיש אך ללא אחריות או התחייבות להמשכיות, אלא אם הוסכם אחרת בכתב במסגרת ההזמנה.
- מדיניות הפרטיות: אני מסכים כי החברה תאסוף, תעבד, תשמור ותעביר לצדדים שלישיים מידע אישי אודותיי למטרת אספקת ההזמנה הנ”ל. אני מוותר על כל עילה שעניינה הפרה לכאורה של הפרטיות שלי הקשורה לאיסוף, עיבוד, שימוש והעברת המידע לצדדים שלישיים במידע אישי אודותיי על ידי החברה ככל וקשורה למתן השירות להזמנה זו, שיש לי או עשויה להיות לי נגד החברה. בנוסף, ככל ובמעמד ההזמנה קיבלתי דוגמאות של משטחי השיש במתנה, אני מאשר לחברה לשלוח אליי דיוור ישיר ותוכן פרסומי הכולל בין היתר חומרים מקצועיים שיווקיים, מבצעים וידע הרלוונטי לתהליך. אני יודע כי במידה ולא אהיה מעוניין בהמשך קבלת הדיוור הישיר הנ”ל אני יכול להסיר את עצמי מרשימת התפוצה בכל עת. למידע נוסף על מדיניות החברה: https://house.caesarstone.co.il/privacy-policy/
- בחתימה על הזמנה זו הלקוח מאשר כי בדק את פרטיה, נספחיה ותנאיה והוא מסכים להם. כמו כן הלקוח מבין ומאשר כי תוצאות המדידה בפועל יביאו לעדכון פרטי ההזמנה והצעת המחיר בהתאם, כאשר מ”א מתייחס לשיש עד רוחב 70 ס”מ (מעל רוחב זה יחושב כפול) והפינה נמדדת פעמיים. שינוי בהזמנה (עקב פערים במדידה, תוספות וכדומה) ייעשה בכתב בלבד וכפוף לאישור אבן קיסר ולתשלום נוסף במידת הצורך. לאחר קבלת אישור הלקוח לביצוע לא יתאפשר לבצע שינויים בהזמנה.
- לתשומת לב הלקוח – לאחר ההתקנה יש להמתין 24 שעות טרם חיבור לאינסטלציה ושימוש במשטח.
תנאי מכירה – דיירים משדרגים בפרויקטים קבלניים
- התנאים שלהלן יחולו על הזמנות המבוצעות על ידי דיירים משדרגים בפרויקטים קבלניים בהם אבן קיסר התקשרה עם הקבלן כספק מאושר.
- מידות המשטח ייקבעו באופן סופי לאחר מדידה במטבח הדירה. לאחר ביצוע מדידה לא ניתן לבצע שינויים בהזמנה.
- אופן ביצוע העבודה והחלטות מקצועיות כגון מיקום החיבורים בין המשטחים וכמותם, אופן התקנת הכיור וכו’ הינם בשיקול דעתה המקצועי והבלעדי של אבן קיסר ובאחריותה.
- לוחות זמנים לאספקה והרכבה הינם על פי דרישת קבלן הפרויקט ובתיאום מולו.
- במידה והדייר רכש כיור באופן פרטי, באחריות הדייר להעביר לידי מעבד השיש מטעם אבן קיסר את הכיור לא יאוחר מ-3 ימים ממדידה בדירה, והכל כפי שיימסר לדייר על ידי הקבלן/אבן קיסר. ידוע לי ומוסכם עליי כי כל עיכוב בהעברת הכיור בניגוד לנדרש לעיל יהיה באחריותי ועל חשבוני, ועלול לגרור עיכוב בהתקנת המשטח בדירה ואף לעיכוב במסירתה לידיי.
- מדיניות ביטולים ללקוחות משדרגים: א) עד 14 ימי עסקים ממועד ההזמנה וטרם מדידה – ללא עלות; ב) מעל 14 ימי עסקים ממועד ההזמנה וטרם מדידה – עלות של 10% מההזמנה; ג) לאחר ביצוע המדידה – תשלום מלא ללא אפשרות ביטול.
- מדיניות תשלום ללקוחות משדרגים: א) במעמד ההזמנה – תשלום מקדמה בסך 20% מהצעת המחיר; ב) לאחר מדידה ועם קבלת אישור הלקוח לביצוע – תשלום מלוא החשבון הסופי בהתאם להצעת מחיר מעודכנת (לאחר מדידה ושינויים); ג) לא ניתן לשלם במזומן ו/או בצ’קים; בכרטיס אשראי – עד 3 תשלומים ללא ריבית, בהזמנה מעל 20,000 ₪ כולל מע”מ – עד 5 תשלומים ללא ריבית.
- בשדרוגים הכוללים התקנת מטבח לאחר מסירת מפתח יחולו תנאי המכירה של אבן קיסר ללקוחות פרטיים, עליהם יחתום הדייר בנפרד, לרבות לעניין אחריות הדייר להודיע על מוכנות למדידה וזמני אספקה.
- מדיניות הפרטיות: אני מסכים כי אבן קיסר תאסוף, תעבד, תשמור ותעביר לצדדים שלישיים מידע אישי אודותיי למטרת אספקת ההזמנה הנ”ל. אני מוותר על כל עילה שעניינה הפרה לכאורה של הפרטיות שלי הקשורה לאיסוף, עיבוד, שימוש והעברת המידע לצדדים שלישיים במידע אישי אודותיי על ידי אבן קיסר ככל וקשורה למתן השירות להזמנה זו, שיש לי או עשויה להיות לי נגד אבן קיסר. למידע נוסף על מדיניות החברה: https://house.caesarstone.co.il/privacy-policy/
- אני מאשר/ת בחתימתי על מסמך זה כי בדקתי והסכמתי לתנאי ההזמנה ואני מאשר/ת את התקנת המשטח בדירתי אשר כתובתה מצוינת בטופס זה לפי המפרט המצוין. לקוחות משדרגים – מאשרים כי מובן להם שתוצאות המדידה בפועל יביאו לעדכון פרטי ההזמנה והצעת המחיר בהתאם, כאשר מ”א מתייחס לשיש עד רוחב 65 ס”מ (מעל רוחב זה יחושב כפול) ומדידה תבוצע לאורך ציר אחורי. שינוי בהזמנה (עקב פערים במדידה, תוספות וכדומה) ייעשה בכתב בלבד וכפוף לאישור אבן קיסר ולתשלום נוסף במידת הצורך.