ניקוי ואחזקה

  • להסרת כתמי שמן, מזון, קפה, כתמי שפשוף מכלי מטבח מתכתיים וכו'

    להסרת כתמי שמן, מזון, קפה, כתמי שפשוף מכלי מטבח מתכתיים וכו'

    "סנו אבן קיסר"- חומר ניקוי המיוצר במיוחד עבור "אבן קיסר.

    אופן השימוש: יש למרוח מעט מחומר הניקוי על מטלית לחה או יבשה, לשפשף ולשטוף מיד במים נקיים.

    יש להימנע לחלוטין ממגע של חומרים בסיסיים כדוגמת: ”סנט מוריץ", ”סנו תנורים“, "סודה קאוסטיק", אקונומיקה וכל סוגי מסירי שומנים קרים.

  • להסרת אבנית ו/או כתמי מים

    להסרת אבנית ו/או כתמי מים

    "00" של ”סנו“.
    אופן השימוש: יש לשפוך מעט מחומר הניקוי על המקום המוכתם ולשפשף בסקוטש ברייט משומש. לניקוי כתמים קשים ניתן להשאיר את החומר למשך דקה עד שתיים- לא יותר.
    לאחר הסרת הכתמים יש לשטוף במים נקיים. ניתן לחזור על הפעולה במידה ונשארו סימני אבנית.

  • להסרת שאריות דבק או סיליקון

    להסרת שאריות דבק או סיליקון

    יש להסיר בזהירות באמצעות סכין מגרדת אותה ניתן להשיג בחנויות "עשה זאת בעצמך" השונות.

  • להסרת כתמי חלודה

    להסרת כתמי חלודה

    יש להשתמש ב- ”מלח חלודה“ מתוצרת ”זוהר דליה“.
    אופן השימוש: להמיס מספר גרגרי מלח חלודה במים פושרים, לפזר על האזור המוכתם.
    לאחר דקה עד שתיים לכל היותר יש לשטוף במים.
    ניתן לחזור על הפעולה עד להעלמת סימני החלודה. רצוי להימנע ממגע ישיר של החומר עם העור.

  • להגנת המשטח מחום

    להגנת המשטח מחום

    אין להניח ישירות על המשטח פלטת שבת, סירים חמים, תבניות חמות היוצאות מהתנור, כיריים ניידות , מיחם, טוסטר, מנגל חשמלי ודומיהם.

  • להכשרת המשטח

    להכשרת המשטח

    יש לשפוך מים פושרים על המשטח ורק לאחר מכן לשפוך מים רותחים.

הוראות כלליות

  • אין להשתמש במשטחי "אבן קיסר" כמשטחי עבודה לחומרי בנין וכדומה.
  • אין לעמוד על המשטח ו/או לעלות עליו בפרט באזורי החיבורים.
  • חיתוך, הרכבה ועיבוד המשטח עפ“י הוראות "אבן קיסר" הינם באחריות מעבד השיש ומהווים תנאי בסיסי למימוש אחריות "אבן קיסר".