דילוג לתוכן המרכזי
Skip to Main Footer
שיש פורצלן דגם 508 אבן קיסר, שוקולד מונח על המשטח

אבן קיסר פורצלן

פורץ את גבולות העיצוב והחומר

פורצלן שפורץ את גבולות העיצוב והחומר

משטחי אבן קיסר פורצלן מייצגים את חוד החנית של החדשנות הטכנולוגית והעיצובית, חומר הפורצלן המתקדם מבטיח דרגת איכות עליונה הודות לשילוב יוצא דופן של עמידות גבוהה, עיצוב מעורר השראה וורסטיליות עיצובית שאין לה מתחרים. הפורצלן הוא הבחירה האידיאלית לכל מי שמחפש פתרונות המשלבים יופי פונקציונלי עם תחכום עיצובי. כל משטח עוצב בקפידה כדי להציע פתרון עיצובי מושלם, המשדר יוקרה. עם משטחי פורצלן של אבן קיסר, אתם לא רק בוחרים במשטח עמיד ואיכותי – אתם בוחרים ביצירת אמנות שתלווה אתכם לשנים רבות.

חוזק ועמידות הנוצרים בטכנולוגיה מתקדמת כדי להעניק הגנה מרבית בפני שריטות, לחץ ושברים

היתוך החומר בטמפרטורה של 1150 מעלות צלזיוס הופך את משטח העבודה לעמיד בפני חום קיצוני

מגוון דגמים פורצי דרך בתחום עיצוב המשטחים, המביאים עימם חדשנות המבטאת עוצמה ותשוקה לעיצוב

הבית שלך, מנקודת מבט חדשה
מאפייני הפורצלן:

  • פורצלן עמיד לחום קיצוני

    משטח עמיד בפני טמפרטורות גבוהות במיוחד ובתנאי מזג אוויר קיצוניים

  • פורצלן עמיד לשריטות

    משטח עמיד מאוד בפני קילוף, סדקים או שריטות וכמעט שאינו נשחק או נחבל

  • פורצלן בעיצוב פורץ דרך

    שילובים בלתי נשכחים של צבע, טקסטורה ותנועה בעיצובים עוצמתיים ונראות של מגוון חומרים, משיש דרך בטון ועד ברזל

  • עמיד בשמש

    משטח חסין לקרינת UV ועמיד בתנאי מזג אוויר קיצוניים, מתאים מאוד לשימוש גם מחוץ לבית.

  • עמיד לכתמים

    משטח שכמעט ואינו סופג או נשחק ועל כן עמיד לכתמים וקל לניקוי ותחזוקה

  • נטול נקבוביות

    משטח השומר על איכותו לאורך זמן הודות למבנה החומר החסון, הצפוף והכמעט בלתי חדיר

  • קל לניקוי

    משטח קל לניקוי ומאפשר תחזוקה אפקטיבית כמעט ללא מאמץ בעזרת סבון ומים בלבד

  • הגייני

    מבנה החומר נטול הנקבוביות מעכב התפתחות חיידקים, עובש או טחב ובכך המשטח נותר בטוח והיגייני לשימושי

  • שומרים על הסביבה

    אנו מיישמים מדיניות קיימות סביבתית ושואפים ליצירת משטחים עמידים הדורשים תחזוקה מועטה, תורמים לסביבה בריאה ועושים שימוש מושכל בחומרי גלם.  

להשוואה
was added to your compare list יש לבחור שני עיצובים לפחות עבור לקטלוג