בדרך לריו עוצרים בשדות-ים

אבן קיסר חתמה על הסכם חסות עם הג'ודוקא גולן פולק ותעניק לפולק מלגת צמיחה חודשית בשנתיים הקרובות

אבן קיסר, יצרנית משטחי הקוורץ הבינלאומית המובילה, חתמה על הסכם חסות עם הג'ודוקא גולן פולק. במסגרת זו, תעניק לו מלגת צמיחה חודשית במהלך השנתיים הקרובות, כחלק ממערך התמיכה וההכנה של פולק לקראת אולימפיאדת ריו 2016. זהו הסכם החסות הראשון עליו חתם הספורטאי.

פולק, אשר נולד ביהוד בשנת 1991, מתאמן מאז היה בן חמש ומתחרה בקטגוריית משקל של עד 66 ק"ג. פולק מדורג כיום במקום ה- 17 בעולם בקטגוריית משקל זו ובמקום הראשון בארץ. הוא התחרה לראשונה בתחרות בינלאומית במסגרת אליפות אירופה לקדטים (עד גיל 17) שנערכה במישקולץ בשנת 2006 בקטגוריית משקל של עד 55 ק"ג וסיים במקום החמישי.

בשנת 2008 החל להתחרות גם בתחרויות בוגרים, בקטגוריית המשקל הנוכחית שלו. בשנת 2009 זכה במדליית הזהב במכביה ובהמשך השנה סיים במקום החמישי באליפות העולם עד גיל 20, שנערכה בפריס וכן זכה לראשונה באליפות ישראל והוא בן 18 בלבד.

פולק רשם מספר הישגים בתחרויות בסבב גביע העולם: מדליית זהב בטאלין (יוני 2011), מדליית ארד בטביליסי (ינואר 2012), מדליית כסף במדריד (יוני 2012) ומדליית ארד בליסבון (יוני 2012). פולק רשם את הישג השיא שלו בבוגרים כאשר זכה במדליית הארד בטורניר המאסטרס שנערך ברוסיה ובדצמבר 2014 זכה במדליית כסף בתחרות הגרנד סלאם בטוקיו.‏

בימים הקרובים ישתתף פולק באליפות העולם המתקיימת באסטנה, קזחסטן, במסגרתה יתחרה לראשונה ב- 25 באוגוסט. בנוסף, הוא ממתין לקביעת קריטריון ההשתתפות באולימפיאדת ריו 2016, בציפייה להשתתף בפעם השנייה במשחקים האולימפיים, לאחר שהשתתף באולימפיאדת לונדון בשנת 2012 בהיותו בן 20.

יוס שירן, מנכ"ל אבן קיסר אמר: "ענף הג'ודו הוא מהענפים הבולטים בספורט הישראלי ומייצג ערכים של תחרותיות תוך שמירה על כבוד הדדי. אנו גאים לתמוך בגולן, שהינו ללא כל ספק ספורטאי מוכשר ומוערך אשר נכונו לו הצלחות רבות. החיבור בין אבן קיסר, חברה ישראלית אשר זכתה להצלחה בינלאומית לגולן, אשר מבסס מעמדו בזירה הבינלאומית, הוא חיבור טבעי ביותר אשר החוט המקשר בו הוא חתירה למצוינות ומובילות. אנו נעמוד לצידו בהמשך הדרך".

גולן פולק ציין כי הוא מודה לאבן קיסר על האמון בו ואמר "אני שמח על שיתוף הפעולה שנרקם עם חברת אבן קיסר. תמיכת החברה מגבירה את הביטחון שלי ומקנה לי שקט ויכולת להתמקד באימונים לקראת האולימפיאדה בריו".

אודות אבן קיסר

אבן קיסר היא חברה בורסאית בינלאומית אשר נסחרת בבורסת ניו-יורק ונחשבת לאחת החברות הישראליות המצליחות בעולם. החברה נוסדה בקיבוץ שדות-ים בשנת 1987 ונחשבת למובילה ולחלוצה העולמית בתחום משטחי הקוורץ. מוצרי החברה נמכרים ביותר מ- 50 מדינות ברחבי העולם.

מאז הקמתה, החברה חוללה מהפך בשוק משטחי הקוורץ המקוריים וניצבת בחזית הפיתוח והייצור המקוריים של משטחים איכותיים. משטחי אבן קיסר מכילים עד 93% קוורץ וביצירתם עושים שימוש בטכנולוגיות מתקדמות וידע קנייני. המשטחים פונקציונליים מאוד ומתקדמים מבחינה עיצובית, ומציעים אין ספור יישומים שימושיים, החל ממשטחי עבודה למטבח ומשטחים לחדר האמבטיה, וכלה בריצוף, חיפוי קירות, ריהוט, ועוד. החברה מציעה ארבע קולקציות ייחודיות – Classico, ™Supremo, ™Motivo™ ו-Concetto™ – המהוות מנעד ייחודי ועשיר של צבעים, דוגמאות ומרקמים המאפשרים לכל לקוח למצוא את "המשטח האולטימטיבי", וליצור את החלל הייחודי לטעמו. העיצובים של אבן קיסר ממשיכים ומתפתחים בהתמדה במקביל למגמות המשתנות בעולם, ועל מנת לעמוד בתקני האיכות הבינלאומיים הגבוהים ביותר.